Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده سابق پارلمان اروپا در مجمع گفتگوی تهران با بیان اینکه اروپایی‌ها مخالف حمله به ابنیه تاریخی و میراث فرهنگی کشور‌ها هستند، یادآور شد:، ولی شاهد هیچ بیانیه‌ای نبودیم و من از این بابت متاسف هستم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «تاریا کرونبرگ» نماینده سابق پارلمان اروپا و تحلیلگر موسسه سیپری سوئد بعدازظهر امروز (سه شنبه) در مجمع گفتگوی تهران و در نشست «گشایش افق‌های جدید: موضوعات جاری و سناریو‌های آینده» که در مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت خارجه برگزار شد، طی سخنانی عنوان کرد: کشور‌های منطقه باید اعتماد مردم خودشان را جلب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید تلاش کنیم اقدامات اعتمادساز را در دستورکار خود قرار دهیم.

وی بحث همبستگی‌های منطقه‌ای را مسئله مهمی خواند و تصریح کرد: قدرت‌های بزرگ باید همکاری‌های منطقه‌ای را به رسمیت بشناسند.

این نماینده سابق پارلمان اروپا همچنین عنوان کرد: شاید مسئله فلسطین را بتوان به عنوان چالش برانگیزترین مسئله در جهان به شمار آورد.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش اظهار داشت: ما نیازمند معاهده جدیدی نیستیم، ولی می‌توانیم به موافقتنامه هلسینکی نگاه کنیم که بحث عدم تجاوز و عدم مداخله در امور داخلی و تمامیت ارضی و ترویج حقوق بشر در آن اشاره شده است و شاید بتوانیم از این موافقتنامه که در اوج جنگ سرد تنظیم شد، الگوبرداری کنیم.

*لابی کردیم، ولی موفق نبودیم

تحلیلگر موسسه سیپری سوئد درباره دیدگاه اروپا در قضیه برجام نیز گفت: دیدگاه اروپا نسبت به برجام بسیار مشخص بوده و اینکه نه تنها صرفا در تجارت بلکه در بسیاری از حوزه‌های دیگر دو طرف با هم همکاری داشته باشند. ما به عنوان اروپایی‌ها قبل از تصمیم ترامپ برای خروج از برجام، در سطح کنگره لابی کردیم و رایزنی داشتیم، ولی ناکام بود.

وی با بیان اینکه اروپا کانالی (اینستکس) را برای تجارت با ایران ایجاد کرده که مستقل از دلار است، خاطرنشان کرد:، ولی اجرایی شدن آن زمانبر و دشوار است. تحریم‌های فراسرزمینی آمریکا نیز تاثیرات خود را بر جای گذاشته است.

این تحلیلگر موسسه سیپری سوئد اضافه کرد: با توجه به تسلط دلار بر اقتصاد جهانی نتوانستیم یک راه حل معقولی را در این خصوص بیابیم. ولی باید به این مسئله توجه داشته باشیم که در اروپا در خصوص روابط فراآتلانتیک تعاریف متفاوت وجود دارد و درباره برجام اروپایی‌ها دقت کردند که اول اتحادشان را حفظ کرده و دوم اینکه روابط فراآتلانتیکی را نابود نکنند.

کرونبرگ افزود: همانطور که عراقچی اشاره داشت، متاسفانه اروپا نقش اندکی را در برقراری صلح و ثبات در منطقه داشته و امیدواریم بیشتر فعال باشیم.

وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره تهدید اخیر ترامپ مبنی بر حمله نظامی به ۵۲ مکان در ایران گفت: اروپایی‌ها مخالف حمله به ابنیه تاریخی و میراث فرهنگی کشور‌ها هستند، ولی شاهد هیچ بیانیه‌ای نبودیم و من از این بابت متاسف هستم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حمایت اروپا از تروریسم ترور قاسم سلیمانی دشمنی اروپا دشمنی آمریکا انتقام سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۱۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اذعان به اینکه همه کشورهای عضو این بلوک، روسیه را «تهدید» اصلی علیه قاره اروپا نمی‌دانند، گفت که حتی برخی مسکو را «کشور دوست» می‌دانند و این خطرناک است!

بورل با اشاره به اینکه در روابط و امور جهانی، شاهد تقابل بیشتر و همکاری کمتر است، گفت: وقتی پای ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و جنگ اوکراین به میان می‌آید، برخی کشورها تمایلی به تبعیت از بروکسل ندارند!

وی مدعی شد: امروز پوتین برای همه ما تهدیدی است که موجودیت ما را به خطر می‌اندازد. اگر پوتین در اوکراین موفق شود، آنجا متوقف نخواهد شد. پیروزی روسیه، امنیت اروپا را تضعیف خواهد کرد. با این حال، در اتحادیه اروپا همه چنین نظری ندارند!

دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا اضافه کرد: برخی اعضای شورای اروپا می‌گویند که «نه، روسیه تهدیدی وجودی نیست. دست کم از نظر من اینطور نیست و شخصاً روسیه را دوست خوبی می‌دانم»! در اتحادیه‌ای که اجماع در آن حکمرانی می‌کند، سیاست‌های ما در قبال روسیه همواره با تنها یک رای مخالف «تهدید» می‌شود و همان یک رای کافی است!

اتحادیه اروپا از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، چندین دور تحریم علیه مسکو اعمال کرده است. با این حال، ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان و رابرت فیکو، همتای اسلواکیایی او از ارسال سلاح به اوکراین خودداری و بر حل و فصل دیپلماتیک جنگ تاکید کرده‌اند.

بوداپست همچنین ماه‌ها مانع تصویب بسته کمک ۵۴ میلیارد دلاری اتحادیه اروپا برای اوکراین شد اما در نهایت اوربان در فوریه امسال، مجبور به موافقت شد و وتوی خود را پس گرفت!

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه اوایل هفته یک بار دیگر درباره احتمال اعزام نیرو از ناتو به اوکراین صحبت کرد و مدعی شد که «بقای اروپا در معرض خطر قرار دارد.»

کد خبر 6097025

دیگر خبرها

  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • ایجاد یک اتحادیه دفاعی هدفی دور از دسترس در اتحادیه اروپا
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • ترامپ به من گفت در مورد رابطه با «خانم بازیگر» حرفی نزنم