Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس ساير رسانه ها خبرگزاری تقریب به نقل از خبرگزاري ایرنا:
«محمد جواد ظریف» در موسسه بین المللی تحقیقات صلح استکهلم، گفت: در شرایط فعلی بشریت موضوع اصلی حقوق بین الملل است، حقوق بین الملل باید برای همه باشد و نباید برای آن استثناء قائل شویم
وزیر امور خارجه یادآور شد: امروز تحولات امنیتی در افغانستان و سوریه، اروپا و همه جهان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، این نشانه اهمیت ناامنی در عرصه های مختلف است و این نشان می‌دهد چند جانبه گرایی انتخاب نیست بلکه الزام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ظریف خاطرنشان کرد: به دست آوردن امنیت در دنیا به تنهایی کافی نیست بلکه نیازمند همکاری همه کشورهای دنیا است.
رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: به نظر می رسد در سال ۲۰۱۶ در آمریکا انقلاب شده است؛ چرا که خود را متعهد به رعایت حقوق بین الملل نمی‌دانند و کسی چون جان بولتون از حقوق بشر به عنوان ابزاری برای فشار علیه دیگران استفاده می‌کند و اگر نتواند حقوق بین الملل را نادیده می‌گیرد.
وزیر خارجه افزود: زمانی که کشوری بخواهد به قیمت ناامنی دیگران، در امنیت بماند، با غافلگیری‌های ناخوشایندی مواجه می‌شود، نمونه آن آمریکا است که با بودجه سرسام‌آور نظامی، نتوانسته امنیت شهروندان خود را تأمین کند.
ظریف به پایبندی ایران به تعهداتش براساس برجام اشاره کرد و گفت: ما به آنچه که پذیرفته بودیم عمل کردیم اما به نظر می‌رسد که طرف مقابل می‌خواهد مسائلی را به ما دیکته کند در حالی که  در متن برجام به آن مسائل اشاره شده و به صراحت بیان شده است و هیچ چیز ناگفته‌ای در توافق وجود ندارد.
وزیر امور خارجه  گفت:‌ از زمانی که آمریکا از برجام خارج شد هنوز اروپایی‌ها به تعهداتشان عمل نکرده اند در حالی که ایران همچنان بر تعهداتش باقی است.  
وی ادامه داد: ایران رفتار پیش‌بینی شده‌ای دارد؛ مقابل این رفتار پیش‌بینی‌ شده، باید رفتار پیش‌بینی شده نیز دریافت شود اما دولت ترامپ چنین رویکردی ندارد. رفتار نابخردانه آمریکا پیش‌بینی شده نیست و آنها خارج از چارچوب رفتار می کنند.
ظریف با بیان اینکه ما با دولتی روبه‌رو هستیم که تعهداتش را زیرپا گذاشته است، اظهار داشت: حدود ۳۰ سال قبل،  قطعنامه ۵۹۸ را داشتیم. درباره مسائل منطقه‌ای، نشستی در شورای امنیت برگزار و قطعنامه‌ای در این باره صادر شد و براساس توافق صورت گرفته، ایران به تمامی تعهدات خود عمل کرده است.
وزیر خارجه در پاسخ به سوالی درباره وضعیت حقوق بشر و زنان در ایران گفت: ما کشوری در منطقه هستیم که به مردم خود متکی هستیم.
وی افزود: شما مدعی هستید مردم خود را تحت فشار قرار می دهیم؛ در حالی که در هر انتخاباتی شاهد مشارکت ۷۰ درصدی مردم هستیم. آنها مجبور نیستند در انتخابات شرکت کنند، ولی از کشورشان حمایت می کنند.  
وی ادامه داد: (منافقین) که در جنگ ایران و عراق در کنار صدام قرار گرفتند. آنها حتی دیگر نمی توانند در عراق زندگی کنند چون مورد نفرت مردم آن کشور هستند.
ظریف گفت: در ایران نماینده های اقلیت های مذهبی در مجلس حضور دارند.
سفیر بعدی ایران در فنلاند، زن است
ظریف در بخش دیگری از سخنان خود سفیر بعدی ایران در فنلاند را یک زن معرفی کرد و در ادامه به قضیه خاشقچی اشاره کرد و گفت: به رغم تکه تکه کردن خاشقچی، ولی هیچ کس حاضر نشد حتی یک دلار از سرمایه گذاری های خود را از عربستان خارج کند.
وی در بخشی سخنانش با اشاره به توقیف نفتکش ایران،  اظهار داشت: این اولین نفتکش ما بود که توسط دولت جبل طارق توقیف شد و تحریم های اروپا فرامرزی نیست.  
وزیر امور خارجه افزود: آمریکا در حال اعمال تروریسم اقتصادی علیه ملت ایران است، حقوق بین الملل باید توسط همه کشورها رعایت شود.
ظریف در ادامه به  تعهدات برجامی اروپا اشاره کرد و گفت: اروپا ۱۱ تعهد داده است از جمله در زمینه خرید نفت ایران، سرمایه گذاری در ایران و انجام تبادلات مالی و بانکی... ی. از این تعهدات است.
وی خطاب به اروپا گفت: اروپا تعهد داده روابط تجاری را عادی سازی کند و از اروپا می خواهیم به تعهدات خود عمل کند.
رئیس دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سوالی مبنی بر علاقه مندی برای توافق جدید با ترامپ، گفت: توافق هسته ای با چشم باز حاصل شده است. ما چون پیش بینی کرده بودیم توافق از سوی یکی از طرف ها نقض شود، سازوکاری در چارچوب برجام در نظر گرفته شد. با آمریکا در این باره ساعت ها مذاکره کردیم. ما از برجام خارج نشدیم و در چارچوب برجام عمل کرده ایم.
ظریف با اشاره به گام سوم کاهش تعهدات برجامی گفت: این گام قطعا محکم تر از گام های قبلی خواهد بود. ما گزینه های خود را به اروپا اعلام کرده ایم.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۰۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

 

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • کیفیت شگفت انگیز و هنر عکاس در ثبت تصاویر از یک سرخرطومی
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • حمله شدیدالحن جواد ظریف به آل‌سعود به زبان انگلیسی
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا برای حمایت از فلسطین
  • ظریف: دانشجویان معترض آمریکایی بر خادمان حرم‌های شریف شرف دارند
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • ناگفته هایی از عملیات حماس و عملیات وعده صادق: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق