Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-07@13:44:35 GMT

شرط پذیرش بسته اروپا تضمین حقوق ایران است

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۲۶۴۶۸

شرط پذیرش بسته اروپا تضمین حقوق ایران است

به گزارش ایسکانیوز ، سید کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی که به دعوت همتای چینی خود در آن کشور به سر می‌برد، در ادامه برنامه کاری خود در شهر شانگ‌های از موسسه مطالعات بین‌المللی شانگ‌های دیدار و با مسئولین این موسسه دیدار و گفتگو کرد.

یانگ ژییه مین، مسئول موسسه مطالعات شانگ‌های نیز در این دیدار گفت: موسسه مطالعات بین‌المللی شانگ‌های یکی از مهمترین نهاد‌های فکری چین است که در مورد مسائل سیاسی و راهبردی خارجی چین مطالعه و تولید فکر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سفر دو سال قبل آقای شی جین پینگ، رئیس جمهور چین به ایران یک بیانیه مشارکت راهبردی تهیه شد که لازم است مسئولین دو کشور جلسات مرتب برای عملیاتی کردن این بیانیه داشته باشند.

وی در ادامه اظهار کرد: چهل سال پیش در ایران انقلاب اسلامی پیروز شد و در همان زمان در چین اصلاحات و درب‌های باز آغاز گردید. از آن به بعد به تدریج هر دو طرف ایرانی و چینی در تقویت روابط دو کشور کوشیدند و این روابط هم اکنون قوی‌تر شده، ضمن آن که نفوذ منطقه‌ای دو کشور افزایش یافته است.

یانگ ژییه مین گفت: دو کشور چین و ایران باید مزایای راهبردی خود را بشناسند و علاوه بر استفاده از این مزایا از تجربیات یکدیگر نیز استفاده کنند.

خرازی در پاسخ ابراز کرد: بیانیه مشترک دو رئیس‌جمهور مبنای بسیار خوبی برای گسترش روابط دو کشور است و در این سفر در رابطه با نحوه اجرایی کردن این بیانیه گفتگو به عمل آمد.

وی در رابطه با وضعیت بعد از خروج آمریکا از برجام اظهار داشت: با اروپائیان مذاکرات متعددی صورت گرفته و این مذاکرات ادامه دارد و امیدواریم با بسته‌ای که اروپا ارائه می‌دهد حقوق ایران تضمین گردد.

خرازی اشاره کرد: روابط ایران با چین و روسیه از اهمیت خاصی برخوردار است لذا برای حل مشکلات بعد از خروج آمریکا از برجام ضمن ادامه گفتگو‌ها باید ابتکاراتی ارائه شود.

دو طرف همچنین در رابطه با تروریسم و امنیت منطقه‌ای به ادامه گفتگو‌ها بین شورای راهبردی روابط خارجی و وزارت امور بین‌الملل حزب کمونیسم چین در مورد مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی تاکید کردند.

قبل از دیدار از موسسه مطالعات بین‌المللی شانگ‌های دکتر خرازی از دانشگاه بین‌المللی شانگ‌های بازدید و با رئیس و مدیران و کارشناسان خاورمیانه و شرق شناسی این دانشگاه گفتگو کرده و به سوالات آن‌ها پاسخ داد.

156 / 156 سید کمال خرازی شورای راهبردی روابط خارجی بسته اروپا موسسه مطالعات بین‌المللی شانگ‌های

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شورای راهبردی روابط خارجی بسته اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۶۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت در آیین سوگواری مهاجران افغانستانی مقیم مشهد به مناسبت سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع) در حسینیه هراتی‌های گفت:  ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع جدید را ندارد، قبلا فردی به عنوان پناهنده و در شرایط خاص به ایران می‌آمد، اما این که امروز هرکسی غیرقانونی از مرز‌ها عبور کند و بیاید ایران، قابل قبول نیست.

اصغر بلوکیان افزود: ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد و طبیعی است حجم خدمات برای اتباع قانونی مقیم ایران کاهش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: کمبود فضای آموزشی برای اتباع مجاز یکی از مشکلاتی است که در پی ورود اتباع غیرقانونی به ایران ایجاد می‌شود، چون تعداد اتباع مجاز و ظرفیت مدرسه‌ها برای این اتباع، محدود و از پیش تعیین شده است و حضور اتباع جدید خدمت رسانی برای این افراد را با مشکل مواجه می‌کند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت با اشاره به ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی مقیم ایران افزود: تقریبا هفته‌ای ۳۰۰ پرونده از استان‌ها برای دریافت مجوز ارائه خدمات به بیماری‌های خاص اتباع خارجی به سازمان ملی مهاجرت ارسال می‌شود، اما وقتی انبوه اتباع غیرمجاز وارد ایران شوند نمی‌توانیم این گونه خدمات خاص را به همه اتباع بدهیم و این موضوع برای اشتغال، دانشگاه، بیمه و سایر موارد نیز صدق می‌کند.

بلوکیان با بیان اینکه حاکمیت کنونی افغانستان باید زمینه‌های امنیتی و معیشتی بازگشت مهاجران مقیم این کشور در ایران را فراهم کند گفت: این طور نمی‌شود که حاکمیت افغانستان خودش را از مسوولیت مهاجران و مردم این کشور سبک دوش کند و تازه گاهی اوقات پارازیت هم بدهد بلکه باید زمینه بازگشت همه اتباع افغانستانی را نیز فراهم کند.

وی گفت: ظرفیت‌های علمی، اقتصادی و سرمایه گذاری افغانستان باید به کشورشان بازگردند و حاکمیت کنونی افغانستان باید از این افراد برای آبادانی کشورش استفاده کند، چرا افغانستان باید همین طور خرابه و بدون فناوری بماند و بقیه کشور‌ها پیشرفت کنند؟

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت افزود: جامعه افغانستان در همه حوزه‌ها نخبه دارد، چرا فرزند مسلمان و نخبه افغانستانی تلاش کند خود را به اروپا، کانادا و استرالیا برساند و جایی و برای کسانی کار کند که آنها عامل ایجاد مشکلات در افغانستان هستند، حتی گاهی سفارتخانه‌های خارجی و برخی در پوشش سازمان‌های مردم نهاد برای جذب نخبه‌های افغانستانی در دیگر کشور‌ها فراخوان می‌دهند.

دیگر خبرها

  • اسلامی: ایران از برجام خارج نشده است/ سند راهبردی بیست ساله هسته‌ای را در دستورکار قراردادیم/ گروسی: باید شرایط را جهت بازگشت به برجام تسهیل کنیم
  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • تقدیر رئیس‌جمهور چین از روابط پکن و پاریس
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • از پذیرش اتباع جدید معذوریم؛ از ایران خارج شوند
  • خبر مهم وزیر کشور؛ از پذیرش اتباع جدید معذوریم!
  • میقاتی دریافت رشوه از اروپا برای نگه داشتن پناهجویان سوری را تکذیب کرد
  • ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند
  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد