Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس موسسه علم و سیاست برلین از اختلاف نظر در اتحادیه اروپا درباره امکان پذیر بودن حمایت از شرکت‌ها در برابر تحریم‌های ضد ایرانی آمریکا خبر داد. ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۴ بین الملل اروپا نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، "لایرا فون دانیلز" از کارشناسان اقتصادی موسسه علم و سیاست برلین در مصاحبه‌ای با روزنامه "ویرتشافتز ووخه" آلمان به تلاش های اتحادیه اروپا برای حمایت از شرکت های اروپایی در برابر تحریم های ضد ایرانی آمریکا پرداخته و اظهار داشت: البته در اتحادیه اروپا در حال حاضر دیدگاه های متفاوتی در این باره وجود دارد که آیا مقررات ممنوعه مربوط به سال 1996 واقعا قابل انتقال به وضعیت امروز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  در ادامه در پاسخ به این پرسش که بر اساس اطلاعت کمیسیون اروپایی اقدامات این اتحادیه باید در عرض 2 ماه فعال شود وآیا این دخالت زیاد در آزادی شرکت ها نبوده و به نظر شما مشروع و منطقی است گفت: این مسئله به اهداف سیاسی مرتبط است که اتحادیه اروپا دنبال می کند. تا به حال این طور به نظر می رسد که اتحادیه اروپا با حمایت و پشتیبانی فرانسه و آلمان مایل به مقابله با سیاست ترامپ در قبال ایران و تهدید های تحریم های ثانویه علیه شرکت های اروپایی هستند. به این ترتیب مقررات ممنوعه می تواند ابزار موثری باشد برای اینکه شرکت های اروپایی را ترغیب کند که به توافقات تجاری با ایران پایبند باشند.

این کارشناس موسسه علم و سیاست برلین در ادامه تصریح کرد که هنوز کاملا مشخص نیست که اتحادیه اروپا چگونه می خواهد خساراتی که شرکت های اروپایی در تجارت با ایران به دلیل تحریم های آمریکا می بینند را جبران کند. بخصوص این مسئله که چگونه خسارات احتمالی عدم دسترسی به بازار مالی آمریکا باید جبران شود هنوز مشخص نیست. معایب تحریم‌های آمریکا بخصوص از دید بانک ها بیشتر از مزایای مناسبات تجاری با ایران است.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه تصریح کرد که آلمان و فرانسه در اتحادیه اروپا هر دو از شرکای بزرگ تجاری ایران هستند. آلمان سال گذشته یک حجم صادرات 3 میلیارد یورویی با ایران داشت و حجم صادرات فرانسه به ایران هم 1.5 میلیارد یورو بود. علاوه بر ین شرکت های فرانسوی اخیرا سرمایه گذاری بالایی در ایران داشته اند. شرکت توتال فرانسه تنها پنج میلیارد یورو در یک پروژه گازی سرمایه گذاری کرده است.

این کارشناس موسسه علم و سیاست برلین در ادامه با توجه به صحبت های اخیر سفیر جدید آمریکا در برلین درباره لزوم توقف مناسبات تجاری با ایران پیش بینی کرد که آمریکا فشارهای خود بر آلمان را افزایش می دهد و در این باره گفت: تا زمانی که شرکت های آلمانی زیر فشار تحریم های آمریکا قرار گیرند در عرصه سیاست داخلی این پرسش مطرح می شود که آیا مناسبات تجاری با ایران واقعا ارزش بد شدن مناسبات تجاری با آمریکا را دارد.

وی افزود: اتحادیه اروپا باید به صورت متحد در برابر منافع ایالات متحده بایستد و یک سیستم تامین مالی شخصی و مستقل را برای مناسبات تجاری با ایران ایجاد کند.

انتهای پیام/

R31356/P36446/S8,89/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۰۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: آمریکا در تکاپوی جایگزین‌کردن زلنسکی است

سرویس اطلاعات خارجی روسیه روز دوشنبه گفت که آمریکا و اتحادیه اروپا به نارضایتی گسترده اوکراینی‌ها از رئیس‌جمهور این کشور پی‌برده و اعتراف می‌کنند.

به گزارش مشرق، سرویس اطلاعات خارجی فدراسیون روسیه امروز (دوشنبه) گفت که دولت آمریکا تلاش‌های خود برای پیدا کردن جایگزینی برای «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین را تشدید کرده است.

این سرویس در بیانیه‌ای توضیح داد: «آمریکا و اتحادیه اروپا به وجود نارضایتی در میان شهروندان اوکراینی در مورد طولانی شدن جنگ [با روسیه] اذعان کردند».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در این بیانیه آمده است: «مهمترین مسئله برای آمریکا جلوگیری از افزایش ناامیدی اوکراینی‌ها است. برای آنها مهم نیست که چه کسی اوکراین را رهبری خواهد کرد».

سرویس اطلاعات خارجی روسیه ادامه داد: «در همین حال، آمریکا و اتحادیه اروپا می‌خواهند زلنسکی فعلا در سمت خود باقی بماند و مخالفان او را متقاعد می‌کنند که فعلا خویشتن‌داری کنند».

در ادامه این بیانیه تصریح شده است: «واضح است که زلنسکی در نبرد برای به دست آوردن قلب و ذهن مردم اوکراین شکست خورده است و پس از تاریخ ۲۰ می، مشروعیت خود را کاملاً از دست خواهد داد».

به نوشته اسپوتنیک، این سرویس همچنین افزود: «آمریکا به اینکه چه کسی به طور خاص، اوکراین را هدایت کند اهمیتی نمی‌دهد، بلکه مهم این است که چه کسی قادر به ادامه جنگ با روسیه باشد».

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • درس‌های خانم دیپلمات؛ هیچ‌تضمینی وجود ندارد!
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • روسیه: آمریکا در تکاپوی جایگزین‌کردن زلنسکی است
  • اتحادیه اروپا اپل را مجبور می‌کند که iPadOS را باز کند
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • بورل: آمریکا جایگاه مسلط خود را از دست داده است
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • اختلال در عملیات دریای سرخ اتحادیه اروپا
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • تحقیقات اتحادیه اروپا در مورد سیاست‌های انتخاباتی متا